TV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiReseptitNauris.fiBlogitVaihtoautot

Sanan amerikanska käännös ruotsi-suomi

 • amerikanenglanti
  Amerikanenglannissa yleensä lausutaan r-kirjain kaikkialla, kuten suositeltiin myös brittienglannissa 1790-luvulle asti.
 • amerikka
  Koko Amerikka Kanadasta aina Magalhaesin salmeen asti on maanosa, johon Euroopan kulttuurilla, historialla ja elämällä on ollut suuri vaikutus. Europas kultur, historia och leverne har haft stort inflytande över hela den amerikanska kontinenten, från Kanada i norr till Magellans sund i söder.
 • amerikkalainen
  Tällainen amerikkalainen malli lamauttaa tilanteen. Denna amerikanska modell leder till stagnation.Amerikkalainen malli on ilmeisen houkutteleva. Den amerikanska modellen är naturligtvis attraktiv.Selvästikään amerikkalainen sosiaalimalli ei ole suositeltava. Den amerikanska sociala modellen kan uppenbarligen inte rekommenderas.
 • yhdysvaltalainen
  Yhdysvaltalainen malli ei aina ole suositeltavin. Den amerikanska modellen kan inte alltid rekommenderas.Tämä ei ole yhdysvaltalainen eikä tämä ole myöskään ranskalainen vaihtoehto. Detta är varken den amerikanska vägen eller den franska vägen.Tällä hetkellä Eurooppa on riippuvainen GPS-järjestelmästä, joka on yhdysvaltalainen. EU är för närvarande beroende av det amerikanska GPS-systemet.
 • amerikkalainen nainen

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja