VaihtoautotBlogitReseptitViihdeTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppi

Sanan avseende käännös ruotsi-suomi

  • huomio
    Huomio: käännös vasempaan päin!Työturvallisuus on yleisenä huomion kohteena.Urheiluautot ovat monien kiinnostuksen ja huomion kohteina.
  • suhde
    Tässä yhteydessä on tärkeää muistaa ihmisoikeuksien kunnioittamisen, demokratian ja kehityksen välinen suhde. I detta avseende är det viktigt att ha förhållandet mellan respekt för mänskliga rättigheter, demokrati och utveckling i åtanke.Tältä osin totean, että hainevien painon ja hain elopainon välinen suhde vaihtelee merkittävästi kyseessä olevan hailajin mukaan. I detta avseende vill jag säga att förhållandet mellan fenvikt och kroppsvikt varierar avsevärt beroende på vilka hajarter det handlar om.Sekä ihmisoikeuspolitiikka että yksiselitteinen suhde Kiinan kanssa ovat unionille tärkeämpiä kuin Kiinan vallanpitäjien pillin mukaan tanssiminen. Både politiken avseende de mänskliga rättigheterna och ett entydigt förhållande till Kina är viktigare för Europeiska unionen än att dansa efter de kinesiska makthavarnas pipa.
  • tarkoitus
    Eurooppa ei ole kulttuurisesti yhtenäinen, eikä sen ole tarkoitus tullakaan sellaiseksi. Europa är i kulturellt avseende inte homogent, och skall inte heller bli det.Tässä suhteessa tavoitteen tarkoitus on täysin selvä. I detta avseende är målsättningen utomordentligt tydlig.Ei ole tarkoitus aloittaa väittelyä tästä aiheesta nyt, ja toivon, että kaikki tukevat minua tässä asiassa. Vi skall inte inleda någon debatt om ämnet och jag hoppas att alla stöder mig i detta avseende.

Esimerkit

  • Elektriciteten är såsom värmealstrare i många avseenden överlägsen varje annan värmekälla.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja