VaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatReseptitViihdeBlogitHoroskooppi

Sanan blott käännös ruotsi-suomi

 • ainoastaan
  Niin ristiriitaista kuin se onkin, vain ja ainoastaan mielipiteenvapaus. Hur paradoxalt det än må vara är det blott och bart tankefriheten.Kyseessä on todellakin niin, että Sabena tarjoaa vain ja ainoastaan business-luokan lippuja tälle reitille. Det är verkligen på det sättet att Sabena blott och bart erbjuder business class-biljetter på den här rutten.Komission on huolehdittava ainoastaan tämän järjestelmän teknisestä hoidosta. Kommissionen åligger blott att svara för det tekniska genomförandet av detta system.
 • alaston
  Saunassa ollaan alastomina.Alaston totuus täytyy joskus kestää.Ruskakauden jälkeen alastomat koivut törröttävät alakuloa luoden.
 • paljas
  Paljas tunturin laki on puuton ja kesäisin usemmiten myös lumeton.Ennen maalausta pinnan on oltava paljas.
 • pelkästään
  Pelkästään kolmansien osapuolten tunnistaminen on usein hidasta ja aikaa vievää. Blott att identifiera den tredje parten kan ofta ta lång tid och vara tidsödande.On moukkamaista ja epänormaalia pitää niitä pelkästään tavaroina tai palveluina. Det är inte bara krasst utan till och med abnormt att se dem som blott varor eller tjänster.Pelkään kuitenkin, että Euroopan pelkästään tunteenomainen reaktio Itävallan tapahtumiin moninkertaistaa Haiderin kannattajakunnan. Jag befarar dock att en blott och bart emotionellt präglad reaktion från Europa på vad som sker i Österrike kommer att mångfaldiga Haiders anhängare.
 • pelkkä
  Jo pelkkä maissin olemassaolo on esimerkki tästä. Blotta existensen av majsen är ju ett exempel på detta.Energia-alalla alhaiset kaasun hinnat ovat enää pelkkä muisto vain. Inom energisektorn är de låga gaspriserna ett minne blott.EU on näissä asioissa pelkkä paperitiikeri - vastuu on jäsenmailla. I dessa frågor är EU blott en papperstiger - ansvaret ligger på medlemsländerna.
 • vain
  Muutama vuosi sitten sen osuus oli vain 6 prosenttia. För ett par år sedan var andelen blott 6 procent.Olenko siis vain sekava liberaali, joka on huolissaan vain sananvapaudesta? Är jag därför blott och bart en inbiten liberal som enbart värnar om yttrandefriheten?Energia-alalla alhaiset kaasun hinnat ovat enää pelkkä muisto vain. Inom energisektorn är de låga gaspriserna ett minne blott.

Esimerkit

 • Han får absolut inte röka, han är blott ett barn!
 • Det är dock inte blott som vetenskapsman och mångsysslare Rudbeck lagt sitt snille i dagen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja