HoroskooppiBlogitViihdeVaihtoautotTietovisatReseptitTV-ohjelmat

Sanan vain käännös suomi-ruotsi

 • bara
  Lösningen kan bara vara en: Det kan bara vara FN. Det kan bara vara eldupphör.Ratkaisuja on vain yksi: asian voi ratkaista vain YK. Ainoa ratkaisu on tulitauko. Det handlade inte bara om en brand eller en enda front.Kyseessä ei ollut vain yksittäinen palo eikä se raivonnut vain yhdellä rintamalla. Om vi bara hade en medborgardialog.Jos meillä vain olisi kansalaisvuoropuhelua.
 • endast
  Detta är emellertid endast en anekdot.Kyse on kuitenkin vain tarinasta. Endast avtalet kan åstadkomma detta.Vain sopimuksella voimme saavuttaa tämän. Endast detta kommer att leda till framsteg!Vain sen avulla voimme edistyä.
 • blott
  För ett par år sedan var andelen blott 6 procent.Muutama vuosi sitten sen osuus oli vain 6 prosenttia. Är jag därför blott och bart en inbiten liberal som enbart värnar om yttrandefriheten?Olenko siis vain sekava liberaali, joka on huolissaan vain sananvapaudesta? Inom energisektorn är de låga gaspriserna ett minne blott.Energia-alalla alhaiset kaasun hinnat ovat enää pelkkä muisto vain.
 • enbart
  Allt detta hänger förvisso ihop, men enbart i teorin.Kaikki tämä on tietysti johdonmukaista mutta vain teoriassa. Här handlar det enbart om miniminormer.Siinä on kyse vain vähimmäisnormeista. Jag tror inte det rör sig enbart om oro.Minusta kyse ei ole vain epäilyksistä.
 • ingenting annat änVi får bruka dem, men vi är ingenting annat än hyresgäster.Ihmiset vain käyttävät niitä, olemme vain vuokralaisia. Hela stadgan, men ingenting annat än stadgan.Koko peruskirja mutta vain peruskirja. Politik utan finansiella medel är ingenting annat än en tom gest.Politiikka ilman määrärahoja on vain tyhjiä sanoja.
 • inget annat änVi ser inget annat än bortförklaringar och mörkläggning.Meille on esitetty vain puolusteluja ja peitetarinoita. För tillfället inget annat än att finnas och att träffas.Toistaiseksi vain jotta ne voisivat jatkaa toimintaansa ja kokoontua. Det här är inget annat än protektionismen som sticker fram huvudet.Tämä tarkoittaa vain sitä, että protektionismi nostaa päätään.
 • intet annat än

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja