TV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotBlogitHoroskooppiViihdeReseptit

Sanan vain käännös suomi-ruotsi

 • bara
  Lösningen kan bara vara en: Det kan bara vara FN. Det kan bara vara eldupphör.Ratkaisuja on vain yksi: asian voi ratkaista vain YK. Ainoa ratkaisu on tulitauko. Det handlade inte bara om en brand eller en enda front.Kyseessä ei ollut vain yksittäinen palo eikä se raivonnut vain yhdellä rintamalla. Jag vill bara nämna våra ansträngningar för Thermie II som varit förgäves.Mainitsen tässä vain turhat ponnistelumme THERMIE II: n hyväksi.
 • endast
  Fortfarande är endast 30 procent av parlamentsledamöterna kvinnor, och endast nio ledamöter är icke-vita.Edelleen vain 30 prosenttia Euroopan parlamentin jäsenistä on naisia ja vain yhdeksän Euroopan parlamentin jäsentä on muita kuin valkoisia. Emellertid är det endast kristna som dör och endast kyrkor som bränns i Egypten.Kuitenkin Egyptissä kuolee vain kristittyjä ja vain kirkkoja poltetaan. Endast då kan den bära frukt, och endast det är själva andemeningen med en sådan dialog.Vain siten se voi olla hedelmällistä, ja vain tällaisessa sisällössä on tuon vuoropuhelun ydin.
 • blott
  Är jag därför blott och bart en inbiten liberal som enbart värnar om yttrandefriheten?Olenko siis vain sekava liberaali, joka on huolissaan vain sananvapaudesta? För ett par år sedan var andelen blott 6 procent.Muutama vuosi sitten sen osuus oli vain 6 prosenttia. Jag skall ge ett citat i hans frånvaro å hans vägnar- " Han lämnade oss blott för en handfull silver, blott för ett band att sätta på sin egen rock" .Lainaan yhtä hänen puolestaan: " Vain kourallisesta hopeaa hän meidät jätti, vain nauhasta takinpielessä."
 • enbart
  Allt detta hänger förvisso ihop, men enbart i teorin.Kaikki tämä on tietysti johdonmukaista mutta vain teoriassa. Här handlar det enbart om miniminormer.Siinä on kyse vain vähimmäisnormeista. Jag tror inte det rör sig enbart om oro.Minusta kyse ei ole vain epäilyksistä.
 • ingenting annat än
  Vi får bruka dem, men vi är ingenting annat än hyresgäster.Ihmiset vain käyttävät niitä, olemme vain vuokralaisia. Politik utan finansiella medel är ingenting annat än en tom gest.Politiikka ilman määrärahoja on vain tyhjiä sanoja. Hela stadgan, men ingenting annat än stadgan.Koko peruskirja mutta vain peruskirja.
 • inget annat än
  Vi ser inget annat än bortförklaringar och mörkläggning.Meille on esitetty vain puolusteluja ja peitetarinoita. För tillfället inget annat än att finnas och att träffas.Toistaiseksi vain jotta ne voisivat jatkaa toimintaansa ja kokoontua. Om så inte sker, är Lissabonmålen inget annat än tomma ord.Ellei näin tehdä, Lissabonin tavoitteet jäävät vain katteettomiksi lupauksiksi.
 • intet annat än

Katso myös

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja