TietovisatHoroskooppiViihdeVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatReseptit

Sanan diskussion käännös ruotsi-suomi

 • väittely
  Jäsenvaltioiden on muutettava tämä väittely todella perusteelliseksi keskusteluksi Maastrichtia seuranneen keskustelun tavoin. Medlemsstaterna måste utveckla denna debatt till en verkligt djupgående diskussion, i likhet med den som ägde rum i samband med Maastrichtfördraget.Kun keskustelu tai väittely saa demagogisia piirteitä, tulos ei ole mielestäni kovin hedelmällinen. När demagogin kommer in i en diskussion, i ett meningsutbyte, blir inte diskussionen särskilt fruktbar.Kun tarkastelemme tapaa, jolla kyseisiä ihmisoikeuksia puolustetaan, tunnustan, että asiasta voidaan väitellä ja että väittely ei pääty olympiakisoihin. När det gäller hur dessa mänskliga rättigheter bäst försvaras bör ni finna er i att dessa frågor kan diskuteras och att denna diskussion inte tar slut med de olympiska spelen.
 • keskustelu
  Tämä on naurettava keskustelu. Detta är en löjlig diskussion.Keskustelu jatkuu ja sen on jatkuttava. Vår diskussion kommer att och måste löpa vidare.Tämä ei ole teoreettinen keskustelu. Detta är inte någon teoretisk diskussion.
 • kiista
  Se on pääasiassa kahden jäsenvaltion välinen kiista. Det är till största delen en diskussion mellan två medlemsstater.Tiedän, että voidaan saada aikaan todellinen poliittinen kiista siitä, milloin ja miten laajentuminen olisi toteutettava. Jag vet att man kan ha en underbar politisk diskussion om när och hur en utvidgning skall ske.Paras esimerkki tästä on Schengenin sopimuksen aiheuttama kiista vapaan liikkuvuuden oikeudesta ja 7 a artiklan täytäntöönpanosta. Det bästa exemplet för detta är Schengen, en diskussion om en fria rörligheten och realiseringen av artikel 7a.
 • kiistely
 • kina
 • kinastelu
 • riita
  Tästä asiasta on nyt syntynyt Brysselissä riita, jossa kiistellään noin 15 miljoonan euron suuruisesta summasta. Det pågår nu en diskussion om just denna fråga i Bryssel, och det belopp som det handlar om uppgår till ungefär 15 miljoner euro.Tämä riita on jatkunut vuosia, ja päätös on tehtävä: Makedonia on Makedonia on Makedonia. Denna diskussion har pågått i flera år och beslutet måste fattas: Makedonien kallas Makedonien kallas Makedonien.
 • sanasota

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja