VaihtoautotReseptitTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiTietovisatViihde

Sanan grundlig käännös ruotsi-suomi

  • perusteellinenToivomme, että keskustelusta tulee syvällinen ja perusteellinen. Vi önskar en fullständig och grundlig debatt.Esittelijä oli huomaavainen, kohtelias ja perusteellinen. Han var hänsynsfull, artig och grundlig.tehtävä perusteellinen analyysi lasten oikeuksista a) inleda en grundlig analys av barns rättigheter,
  • huolellinen
  • läpikotainen
  • perinpohjainenMe muodostimme puheenjohtaja Prodin johdolla komission jäsenten ryhmän, jonka tehtävänä oli laatia perinpohjainen tilanneanalyysi. Vi tillsatte sedan en kommissionärsgrupp under ordföranden Prodi för att göra en grundlig analys.Meidän on aloitettava perinpohjainen keskustelu perustuslaista ja sen merkityksestä Euroopan tulevaisuudelle. Vi måste inleda en grundlig debatt om konstitutionen och vad den innebär för Europas framtid.Se tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden laatia perinpohjainen arvio omien varojen järjestelmästä. Denna kommer att bli ett unikt tillfälle att göra en grundlig utvärdering av systemet för egna medel.
  • täydellinenSyntymäpäiväkakku on täydellinen!Täydellisenä tämä kokoelma olisi mittaamattoman arvokas.Luku 6 on täydellinen luku, koska se on jaollinen itsensä lisäksi vain luvuilla 1, 2 ja 3, ja 1+2+3=6.

Esimerkit

  • De utförde en grundlig renovering av huset.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja