ViihdeHoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatReseptit

Sanan gynnsam käännös ruotsi-suomi

  • edullinenKomissio on käynyt tiiviitä neuvotteluja ja saanut aikaan järjestelyn, joka on edullinen etenkin Euroopan unionille. Kommissionen förde intensiva förhandlingar och träffade en överenskommelse, som den framför allt betraktar som gynnsam för Europeiska unionen.Sen perintötekijät lupaavat hyvää: sillä on 12 jäsenvaltion EU:n 15 jäsenvaltiosta taloudelliset resurssit, aleneva inflaatio, laskeva valtionvelka ja historiallisen edullinen korkotaso. Dess anlag bådar gott: Den ekonomiska kraften i 12 av EU:s 15 medlemsstater, härtill låg inflation, minskande statsskulder och en historiskt gynnsam räntenivå.Löysin alennusmyynnistä edullisen tietokoneen.
  • hyödyllinenToisin sanoen tämä toimi on erityisen hyödyllinen pienten ja keskisuurten yritysten kannalta. Åtgärden är med andra ord särskilt gynnsam för små och medelstora företag.Pk-yritykset edustavat talouden mallia, joka on sosiaalisen kehityksen kannalta hyvin tehokas ja sille hyödyllinen. Små och medelstora företag utgör en ekonomisk modell som är mycket effektiv och gynnsam för social utveckling.Esittelijän tarkistusten hyväksymisen jälkeen tällä asetuksella on hyödyllinen vaikutus markkinoihin ja siksi tuemme sitä. Om föredragandens ändringsförslag antas kommer denna förordning att få en gynnsam effekt på marknaden, och därför stöder vi den.
  • hyväVenäjän talouden tilanne on todellakin erittäin hyvä, mutta ihmisoikeustilanne on huonontumassa vakavasti. Den ekonomiska situationen i Ryssland är verkligen mycket gynnsam, men på området mänskliga rättigheter pågår omfattande försämringar.Uskon, että neuvoteltu kompromissi on hyvä, ja että siitä on hyötyä ympäristönsuojelulle ja myrkyllisten aineiden poistamiselle laitteista ja jätteistä. Jag anser att den kompromiss som förhandlats fram är bra och att den är gynnsam i fråga om miljöskydd och avlägsnande av giftiga ämnen från produkter och avfallsprodukter.Liisa on hyvä ihminen.
  • lupaava
  • onnekasonnekas sattuma
  • onnellinenOlen niin onnellinen kun sain tutkinnon vihdoin suoritettua!Olen ollut onnellinen, kun en ole kokenut sellaista.onnellinen sattuma
  • suotuisaDemografinen tilanne ei myöskään ole meidän kannaltamme suotuisa. Inte heller den demografiska situationen är särskilt gynnsam.Taloudellinen tilanne on tällä hetkellä hyvin suotuisa. För stunden befinner vi oss i en mycket gynnsam ekonomisk miljö.Lopuksi, meidän on ennen kaikkea luotava yrittäjyydelle suotuisa ilmapiiri. Slutligen bör vi skapa en gynnsam miljö för företagsamheten.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja