TV-ohjelmatVaihtoautotReseptitTietovisatViihdeHoroskooppiBlogit

Sanan steg käännös ruotsi-suomi

 • askel
  Tämä on suuri askel, mutta vain yksi askel. Det är ett stort steg, men det är bara ett steg.Tämä on vain askel, mutta tärkeä askel. Det är bara ett steg, men det är ett viktigt steg.Säännöstö ei ole askel taaksepäin, vaan askel eteenpäin. Detta innebär inte att vi tar ett steg tillbaka, det är tvärtom ett steg framåt.
 • askelma
 • askelta
  Se merkitsee toisin sanoen todellista askelta taaksepäin. Det är alltså fråga om verkliga steg tillbaka.En voi hyväksyä tällaista askelta. Det är ett steg jag inte kan vara med om att ta.Nyt olemme ottamassa erityistä askelta. I dag tar vi ett speciellt steg.
 • astin
 • taso
  Paljon kehitystä tarvitaan vielä, ennen kuin meidän omien tuotteidemme laatua vastaava taso voidaan taata yleisesti. Det återstår att ta många ytterligare steg när det gäller att skydda den kvalitet som finner uttryck i våra produkter.Euroopan taso mahdollistaa sen, että jokainen voi ottaa hiukan etäisyyttä vaalirutiiniin, joka on julmaa, usein epäoikeudenmukaista ja aina vaikeaa. På EU-nivån kan alla ta ett steg tillbaka från valförfarandet, som är brutalt, ofta orättvist och alltid svårt.Direktiivillä nyt saavuttamamme suojelun taso ei tietenkään ole täydellinen, mutta se on ensimmäinen askel oikeaan suuntaan. Den grad av skydd som vi nu har åstadkommit med detta direktiv är naturligtvis inte perfekt, men det är ett första steg i rätt riktning.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja