BlogitTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotViihde

Sanan utbildning käännös ruotsi-suomi

 • koulutus
  Toiseksi on koulutus, koulutus ja koulutus. För det andra handlar det om utbildning, utbildning och utbildning.Mielestäni koulutus, koulutus ja aina vaan koulutus on todellinen vastaus köyhyyteen. Jag anser att ?utbildning, utbildning och åter utbildning? är det verkliga svaret på fattigdomen.Sen vuoksi koulutus, koulutus ja vielä kerran koulutus kilpailukyvyn saavuttamiseksi. Därför: utbildning, utbildning och utbildning med konkurrenskraft som mål.
 • kasvatus
  Tärkeimpiä ovat kasvatus ja valistus. Uppfostran och utbildning är nyckelfaktorer i detta sammanhang.Nuorison koulutus ja kasvatus ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Utbildning och uppfostran av ungdomar är något mycket viktigt.Me kaikki tiedämme hyvin, että asianmukainen kasvatus ja koulutus ovat paras keino karsia naisiin kohdistuvaa syrjintää ja väkivaltaa. Vi är mycket medvetna om att rätt uppfostran och utbildning är det bästa sättet att utrota diskriminering och våld mot kvinnor.
 • opetus
  Opetus on muutakin kuin vain koulutusta ammattiin. Utbildning är mer än en yrkesutbildning.Tietoyhteiskunta, kulttuuri ja opetus Informationssamhället, kultur och utbildningVirallinen opetus on yhdistettävä epäviralliseen oppimiseen. Formell och informell utbildning bör sammanföras.

Esimerkit

 • Var fick du din utbildning?
 • Utbildning är mycket viktigt för samhällsutvecklingen.
 • Vad har du för utbildning?
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja