HoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitViihdeTietovisatReseptit

Sanan utbildning käännös ruotsi-suomi

  • koulutusToiseksi on koulutus, koulutus ja koulutus. För det andra handlar det om utbildning, utbildning och utbildning.Mielestäni koulutus, koulutus ja aina vaan koulutus on todellinen vastaus köyhyyteen. Jag anser att ?utbildning, utbildning och åter utbildning? är det verkliga svaret på fattigdomen.Koulutus, jossa minun mielestäni yhdistyy kolme vaatimusta, kolme näkökohtaa. Ensimmäiseksi, hyvä tekninen ja ammatillinen koulutus, jotta he tuntevat hyvin kaikki maahanmuuttoa säätelevät normit. En utbildning som ur mitt perspektiv förenar tre krav, tre aspekter. För det första en bra teknisk och yrkesinriktad utbildning för att de skall känna till lagstiftningen som reglerar invandringen.
  • kasvatusTärkeimpiä ovat kasvatus ja valistus. Uppfostran och utbildning är nyckelfaktorer i detta sammanhang.Nuorison koulutus ja kasvatus ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Utbildning och uppfostran av ungdomar är något mycket viktigt.Siitä tulemmekin aiheeseen kodin kasvatus ja opetus. Då kommer vi till frågorna om utbildning och uppfostran i familjen.
  • opetusOpetus on muutakin kuin vain koulutusta ammattiin. Utbildning är mer än en yrkesutbildning.Tietoyhteiskunta, kulttuuri ja opetus Informationssamhället, kultur och utbildningVirallinen opetus on yhdistettävä epäviralliseen oppimiseen. Formell och informell utbildning bör sammanföras.

Esimerkit

  • Var fick du din utbildning?
  • Utbildning är mycket viktigt för samhällsutvecklingen.
  • Vad har du för utbildning?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja