VaihtoautotHoroskooppiTietovisatReseptitTV-ohjelmatViihdeBlogit

Sanan utbredd käännös ruotsi-suomi

  • laajaNäistä tavoitteista on laaja yksituumaisuus. Om dessa målsättningar råder utbredd enighet.Uskon, että tässä asiassa toimielinten välillä vallitsee laaja yksimielisyys. Jag tror därför att det råder en utbredd enighet mellan institutionerna.Todellinen työ on jo alkanut, mutta usein näistä asioista ei olla tietoisia eikä niiden käyttö ole laaja-alaista. Det har redan inletts fristående arbete, men ofta saknas medvetenhet och användningen är inte särskilt utbredd.
  • laajalle levinnytEnsiksikin meillä on laajalle levinnyt huoli EIP:n avoimuudesta. För det första finns det en utbredd oro om EIB:s öppenhet.Järjestelmällinen raiskaaminen sodankäynnissä käytettävänä aseena on valitettavasti laajalle levinnyt käytäntö. Systematiska våldtäkter som ett vapen i krigföring är sorgligt nog en utbredd företeelse.Emme saa unohtaa, että kyseessä on sairaus, joka ei teollistuneissa maissa ole todellakaan laajalle levinnyt. Vi får inte glömma bort att det här är en sjukdom som inte alls är utbredd i industriländerna.
  • laajalle levinnyt, aava, hajallaan, levällään, yleinen
  • vallitsevavallitsevat olosuhteetMyytti tiiviistä ekokaupungista – eli kertomus siitä miten ajatusharhasta tuli vallitseva totuus. (otsikko, yle.fivallitseva periytyminen

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja