ReseptitVaihtoautotTietovisatNauris.fiHoroskooppiTV-ohjelmatBlogit

Sanan vatten käännös ruotsi-suomi

 • vesi
  Puhdas vesi on jo niukkuushyöydyke. Rent vatten är nu en bristvara.Vesi on julkista omaisuutta, mutta sitä on niukasti. Vatten är en allmän tillgång, men ändå är det ont om det.Se onkin todellinen murhenäytelmä: vesi. Det finns en verklig tragedi, nämligen vatten.
 • järvi
  Suomessa järvien vedet ovat makeita ja yleensä humuksen pronssinhohtoisiksi värjäämiäMonien maailman järvien vedet ovat suolaisia.
 • vedet
  Annetaan heille rahat, mutta jätetään vedet riistämättä. Låt dem få pengarna men låt oss inte skövla deras vatten.Sen mielestä nämä tuottamattomiksi muuttuneet vedet eivät ole 86 miljoonan euron arvoiset vuodessa. Den anser inte att dessa numera sterila vatten är värda 86 miljoner euro om året.Tuhottuaan Mauritanian vedet komissio haluaa nyt päästä eroon sopimuksestaan. Men efter att ha förstört Mauretaniens vatten vill kommissionen nu upphäva avtalet.
 • vesialue vesi
 • vesialue
  Se ei ole Viron sisäinen vesialue vaan muodostaa rajan kolmannen maan eli Venäjän kanssa. Den är inte ett inre vatten i Estland utan en sjö som utgör en gräns mot ett tredjeland, nämligen Ryssland.Suomalais-ruotsalainen rajajokikomitea on kieltänyt lohenkalastuksen Tornionjoella huolimatta siitä, että koko vesialue on yksityisomistuksessa. Laxfisket i Torne älv har förbjudits av finsk-svenska gränsälvskommissionen, trots att allt vatten i detta område är enskilt ägt.

Esimerkit

 • De svenska kusterna är tillåtna vatten att fiska i med spö.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja