TV-ohjelmatReseptitHoroskooppiNauris.fiBlogitTietovisatVaihtoautot

Sanan kirjoittaa käännös suomi-ruotsi

 • skriva
  Nu vill vi skriva historien om hur klimathotet avvärjdes, och vi vill skriva den tillsammans med er.Haluamme nyt kirjoittaa tarinan siitä, kuinka ilmastouhka torjuttiin, ja haluamme kirjoittaa sen yhdessä teidän kanssanne. Låt oss inte försöka att skriva om historien.Meidän ei pidä yrittää kirjoittaa historiaa uudelleen. Vi kan inte skriva ut några in blanko-checkar längre.Emme voi enää kirjoittaa avoimia sekkejä.
 • författa
  Detta är ett mycket dåligt prejudikat för kommissionären, givet det faktum att han snart skall författa en vitbok om livsmedelssäkerhet.Tämä on varsin ikävä ennakkotapaus Euroopan komission jäsenelle, jos otetaan vielä huomioon, että hän on aikeissa kirjoittaa valkoisen kirjan elintarviketurvallisuusvirastosta.
 • mata in
 • skriver
  Herr Scheibenbogen skriver regelbundet till mig.Herra Scheibenbogen kirjoittaa minulle säännöllisesti. Den engelska polisen har gjort efterforskningar i ärendet och skriver följande:Ison-Britannian poliisi suoritti asiassa tutkinnan ja kirjoittaa seuraavasti: Grekland har gjort vad det ska, skriver International Herald Tribune.Kreikka on toiminut, kirjoittaa International Herald Tribune.
 • ställa ut
 • stava
  När ni frammanar monstret Berlusconi från dessa bänkar vet vi att det kan stavas som Berlusconi, men att det uttalas som Kroes.Kun penkeistänne manataan esiin Berlusconin hirviö, tiedämme, että se voidaan kirjoittaa Berlusconi, mutta lausutaan Kroes. Det är inte ovanligt att folk stavar fel till "abborre".Han stavade mig i bröstet! Ring 112!

Sanan kirjoittaa määritelmät

Esimerkit

 • kirjoittaa kirje
 • kirjoittaa sähköpostiviesti
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja