TietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitReseptitViihde

Sanan treten käännös saksa-suomi

  • astuaTarkoitukseni ei ole astua neuvoston varpaille. Nun will ich dem Rat nicht zu nahe treten. Me tulemme kannattamaan sopimuksia, ja sen jälkeen ne voivat astua voimaan. Wir werden zustimmen, dann können die Abkommen in Kraft treten. Me haluamme kohdata toisemme julkisuuden valossa emmekä astua esiin ainoastaan tummina varjoina. Wir wollen einander begegnen im Lichte der Öffentlichkeit und nicht nur als dunkle Schatten dort in Erscheinung treten.
  • potkaista
  • astella
  • käydäMeidän täytyy luonnollisesti käydä Turkmenistanin kanssa vuoropuhelua ihmisoikeuksista ja siihen me myös pyrimme. Wir müssen selbstverständlich mit Turkmenistan in einen Dialog über Menschenrechte treten; und genau dies versuchen wir zu tun. Jos vuoropuhelua ei käydä, kuilua ovat täyttämässä vain molemminpuoliset väärinkäsitykset, automaattinen tuomitseminen ja pelko. Findet kein Dialog statt, so treten Missverständnisse, die rituelle Verdammung und Furcht an seine Stelle. Toivomme kysymyksiin mukavia ja informatiivisia vastauksia, jolloin vastaaja voi myös käydä vähän vuoropuhelua kysymyksen esittäjän kanssa. Wir hätten gerne eine sehr sorgfältige und informative Antwort auf unsere jeweilige Frage, sodass Sie in einen Dialog mit dem Fragesteller treten können.
  • potkia
  • siirtyäHän ei aio suinkaan siirtyä syrjään, vaan hänen elämässään alkaa uusi vaihe. Er wird nicht in den Ruhestand, sondern in einen neuen Lebensabschnitt treten. Monissa maissa nykyinen järjestelmä on sellainen, että on kannattavampaa siirtyä eläkkeelle kuin pysyä työelämässä, sillä ansiotulot ovat pienemmät kuin eläke. In vielen Ländern ist es aufgrund des existierenden Systems profitabler, in den Ruhestand zu treten, als in Beschäftigung zu bleiben, weil man weniger verdient. siirry sivustolle
  • talloa

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja