HoroskooppiVaihtoautotTietovisatViihdeReseptitBlogitTV-ohjelmat

Sanan urlaub käännös saksa-suomi

  • lomaPuheenjohtaja Barroson loma ei ole minuutinkaan keskustelun arvoinen. Der Urlaub von Herrn Barroso ist keine Minute Aufmerksamkeit wert. Saan jatkuvasti yhteydenottoja henkilöiltä, joiden loma on mennyt pilalle tämän takia. Ich werde regelmäßig von Menschen kontaktiert, deren Urlaub letztendlich ruiniert wurde. Ensinnäkin ehdotuksessa pyritään ottamaan käyttöön pakollinen kuuden viikon loma vain äitejä varten. Erstens soll der Vorschlag sechs Wochen vorgeschriebenen Urlaub nur für die Mutter einführen.
  • vapaapäiväMartilla on perjantaina vapaapäivä ja hän aikoo mennä kaupungille.
  • lomapäivä
  • vapaaSe ei ole vapaa-aikaa, se ei ole lomaa; se on työtä, jota ihmiset tekevät. Das ist doch keine Freizeit, es ist auch kein Urlaub, es ist Arbeit, was hier gemacht wird! Koko kuukauden vapaa menetetään, jos isä ei kanna vastuutaan. Ein ganzer Monat des Urlaubs verfällt, wenn der Vater seine Verantwortung nicht übernimmt. Eurooppalaiset itse vastustavat tätä, koska he haluavat saada enemmän vapaa-aikaa ja pitempiä lomia. Die Europäer selber wenden sich dagegen, denn sie wünschen sich mehr Freizeit und längeren Urlaub.
  • vuosiloma

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja