TV-ohjelmatHoroskooppiViihdeReseptitVaihtoautotTietovisatBlogit

Sanan woher käännös saksa-suomi

  • mistä
    Mistä voitte tietää, että se järjestyy? Woher wollen Sie wissen, dass es kommt? Ja mistä me otamme siihen rahat? Woher werden wir das Geld nehmen? Ja sallikaa minun kysyä: mistä te tiedätte sen? Und, gestatten Sie mir die Frage: Woher wissen die das?
  • jossa
    Ehkäpä hän on palannut sinne, mistä tulikin, nimittäin lastentarhaan, jossa hän sanoi opiskelleensa taloutta. Vielleicht ist er wieder dahin gegangen, woher er gekommen ist - aus dem Kindergarten der Wirtschaftswissenschaft, den er nach eigenen Worten besucht hat. Kuluttajat on saatava asemaan, jossa he myös voivat valita, koska heillä on selkeä ajatus siitä, mistä tietyt tuotteet tulevat. Die Verbraucher müssen in die Lage versetzt werden, zu wählen und eine klare Vorstellung davon zu haben, woher bestimmte Produkte stammen. Emme halua joutua tilanteeseen, jossa Eurooppa ei ole varma mihin suuntaan mennä, kun emme halua tietää, mistä tulemme. Wir möchten nicht, dass, weil wir nicht wissen wollen, woher wir kommen, Europa nicht genau weiß, wohin es gehen soll.
  • missä
    Missä on painostus PNR-lainsäädännön yhdenmukaistamiseksi? Woher stammt der Druck, die Rechtsvorschriften für das PNR-System nun harmonisieren zu müssen? Meidän on tiedettävä, mistä tuote on lähtöisin, missä se on valmistettu. Wir müssen wissen, woher ein Produkt stammt, wo es hergestellt wurde. Useimmat kuluttajat haluavat tietää, mistä heidän ruokansa tulee ja missä se on valmistettu. Die meisten Verbraucher wollen wissen, woher das Lebensmittel kommt und wo es hergestellt wurde.
  • siellä missä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja