HoroskooppiVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatTietovisatBlogitViihde

Sanan zufall käännös saksa-suomi

 • sattuma
  Tämä näyttää olevan hauska sattuma. Dies scheint ein glücklicher Zufall zu sein. Se ei ole pelkkä sattuma, hyvä jäsen. Dies ist kein Zufall, Frau Abgeordnete. Oli kysymyksessä sitten sattuma tai ei, tätä ei voida missään nimessä hyväksyä. Zufall oder nicht, jedenfalls es ist inakzeptabel.
 • onnenpotku
 • sattumus
 • uhka
 • vaara
  Vaara vaanii liikenteessä.olla vaarassa
 • vahinko
  Toisin kuin komission jäsen en usko tämän olleen vahinko tai huonoa onnea. Im Gegensatz zum Herrn Kommissar glaube ich, dass es nicht etwa ein Zwischenfall oder ein dummer Zufall war. Haluaisin uskoa, että tämä oli epähuomiossa tehty käännösvirhe, mutta tämä halventava sanamuoto ei luultavasti ole vahinko. Ich bin versucht, dies für einen unbeabsichtigten Übersetzungsfehler zu halten, doch wahrscheinlich ist die abwertende Benennung kein Zufall. Se oli vahinko.
 • yhteensattuma
  Tämä on yhteensattuma, jollaista ei ole aina tapahtunut. Das ist ein Zufall, der nicht immer gelungen ist. Tämä on ikävä yhteensattuma - menettely on sujunut hyvin huonosti. Das ist schon ein dummer Zufall - dieser Prozess ist schief gelaufen. Ei ole yhteensattuma, että hänen nimityksestään saavutettiin niin yksimielinen yhteisymmärrys. Es ist kein Zufall, dass die Zustimmung zu seiner Ernennung so einhellig ausfiel.

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja