TV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatViihdeReseptitBlogitVaihtoautot

Sanan avioliitto käännös suomi-englanti

 • marriage
  uk
  us
  A pipeline is rather like a marriage. Kaasuputkisto on kuin avioliitto. We believe that it has been a good marriage of interests. Uskomme, että tämä on ollut hyvä intressien avioliitto. I always thought that marriage and convenience are mutually exclusive! Olen aina ajatellut, että ystävänpalvelus ja avioliitto sulkevat toisensa pois.
 • matrimony
 • nuptial
  us
 • union
  us
  Communism is described as a tyrant, and marriage is at last a union between a woman and a man. Kommunismin kuvataan olevan tyranniaa, ja avioliitto on viimein naisen ja miehen välinen asia. If we do, we shall lose touch, as we are doing now, by abusing the word 'marriage' in applying it to unions that are not marriage. Jos se unohtuu, me menetämme otteemme, kuten nyt tapahtuu, käyttämällä väärin sanaa ”avioliitto” viitatessamme sillä unioneihin, jotka eivät ole avioliitto. Still I cling to the good Biblical institution of marriage as a lasting union between man and woman. Silti pysyn hyvässä raamatullisessa kannassani, jonka mukaan avioliitto on kestävä side miehen ja naisen välillä.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja