Nauris.fiTietovisatHoroskooppiVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatReseptit

Sanan espanjalainen käännös suomi-englanti

  • Spanish
    us
    Mr President, a Spanish momentum is a European momentum. Arvoisa puhemies, espanjalainen dynamiikka on eurooppalaista dynamiikkaa. You are Spanish; you are from a large country, Mr Solana. Arvoisa korkea edusta Solana, te olette espanjalainen ja kotoisin suuresta maasta. The war in Spain was not just a war and it was not just Spanish. Espanjan sota ei ollut pelkkä sota eikä se ollut pelkästään espanjalainen sota.
  • Spaniard
    us
    Working conditions are so hard and so deplorable that no Spaniard will accept them. Työolosuhteet ovat niin vaikeita ja alentavia, ettei kukaan espanjalainen niitä hyväksy. I, as an Aragonese Member, and you, as a Spaniard like myself, know that I am talking about Vignemal. Minä Aragonian edustajana ja te, joka olette espanjalainen kuten minäkin, tiedämme, että puhun Vignemalista. Instead, now I have seen, as I had first thought, that you are a Spaniard who speaks very good French. Nyt kuitenkin saatoin nähdä, kuten alun perin ajattelin, että olette espanjalainen, joka puhuu hyvää ranskaa.

Sanan espanjalainen määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja