TietovisatReseptitViihdeBlogitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan häntä käännös suomi-englanti

 • tail
  us
  We are and remain the tail of the German bulldog, but the Prime Minister's rhetoric makes it look as if it is the tail that is wagging the dog. Me olemme ja tulemme aina olemaan saksalaisen bulldogin häntä, mutta pääministerin retoriikka saa asian näyttämään siltä, että häntä heiluttaa koiraa. His extensive experience in this area is evident from the detail and the high quality of this report, and I thank him for that. Hänen laaja kokemuksensa asiasta käy ilmi mietinnön yksityiskohdista ja sen korkeasta laadusta, ja kiitän häntä siitä. It does in fact dishonour Parliament and is an insult to this House to turn tail and evade responsibility, as Mr Kinnock is now doing. On todellakin loukkaus parlamenttia kohtaan kulkea häntä koipien välissä ja paeta vastuuta niin kuin komission jäsen Kinnock nyt tekee, ja se on häpeäksi parlamentille.
 • him
  us
  I am right behind him on that. Tuen häntä täysin tässä kysymyksessä. You may be for him, or you may be against him. Voitte olla hänen puolellaan tai häntä vastaan. I thank him for that assurance. Kiitän häntä kyseisestä vakuutuksesta.
 • caudal
 • ogonek
  us
 • queue
  us
 • stern
  us
 • them
  us
  I warmly congratulate him for them! Haluan onnitella häntä niistä! They cannot find their connections unless they know them personally. Yhteyshenkilöä ei löydy, ellei häntä tunne henkilökohtaisesti. People's health is inseparably linked to the environment around them. Ihmisen terveys on erottamattomasti sidottu häntä ympäröivään ympäristöön.

Sanan häntä määritelmät

 • selkärankaisilla maaeläimillä selkärangan jatkona peräaukon yläpuolella sijaitseva ruumiinosa

Esimerkit

 • olla hännillä

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja