ReseptitTietovisatViihdeVaihtoautotBlogitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan vain käännös suomi-englanti

 • just
  us
  And just because it's easier than the truth, ja vain siksi, että se on helpompaa kuin totuus, That is just a little warning. Tämä vain pienenä varoituksena. This is just enviro-imperialism. Tämä on vain ympäristöimperialismia.
 • only
  us
  If only we had civil dialogue. Jos meillä vain olisi kansalaisvuoropuhelua. Humans only use them, we are just tenants. Ihmiset vain käyttävät niitä, olemme vain vuokralaisia. This matter only seems trivial. Tämä asia vain näyttää mitättömältä.
 • merely
  us
  It merely postpones a solution. Se vain lykkää ratkaisua jatkuvasti eteenpäin. This is merely a pretext, however. Tämä on kuitenkin vain pelkkä tekosyy. What we have is merely a ceasefire. Niiden välillä on vain tulitauko.
 • all ofYou are just allowing all of that! Kaiken tämän annatte vain tapahtua! All of this happened by chance, of course. Kaikki tämä on tietenkin vain muka sattumaa. Thus, all of this can only supplement GDP figures. Siksi kaikella tällä voidaan vain täydentää BKT-lukuja.
 • away
  uk
  us
  The year 2020 is only 10 years away. Vuosi 2020 on vain kymmenen vuoden päässä. Lebanon is just a stone's throw away. Libanon on vain kivenheiton päässä sieltä.Enlargement is only eight months away. Laajentumiseen on vain kahdeksan kuukautta.
 • but
  us
  But is it just about updating? Onko kuitenkaan kyse vain ajankohtaistamisesta? But he must not be allowed to succeed. Siinä hän ei vain saa onnistua! But it is not just light bulbs. Mutta kyse ei ole vain lampuista.
 • nothing butIt has brought nothing but trouble. Se on aiheuttanut vain ja ainoastaan ongelmia. Babies have nothing but their rights. Pikkulapsilla on vain oikeuksia. But unemployment has done nothing but grow. Työttömyys on kuitenkin vain kasvanut.
 • simply
  us
  This is clearly simply assumed. Niin ilmeisesti vain oletetaan olevan. There is simply more to be done. Meidän on vain tehtävä enemmän. They are simply more of the same. Ne ovat vain samaa vanhaa jaarittelua.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja