HoroskooppiBlogitReseptitNauris.fiTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan vain käännös suomi-englanti

 • just
  us
  And just because it's easier than the truth, ja vain siksi, että se on helpompaa kuin totuus, That is just a little warning. Tämä vain pienenä varoituksena. This is just enviro-imperialism. Tämä on vain ympäristöimperialismia.
 • only
  us
  Ladies and gentlemen, we only value, we only appreciate ... Hyvät kollegat, me arvostamme vain, me pidämme arvossa vain... Humans only use them, we are just tenants. Ihmiset vain käyttävät niitä, olemme vain vuokralaisia. If only we had civil dialogue. Jos meillä vain olisi kansalaisvuoropuhelua.
 • merely
  us
  It merely postpones a solution. Se vain lykkää ratkaisua jatkuvasti eteenpäin. But it is much more than a merely functional community. Se ei ole kuitenkaan vain jotakin tiettyä tarkoitusta palveleva yhteisö. This is merely a pretext, however. Tämä on kuitenkin vain pelkkä tekosyy.
 • all of
  You are just allowing all of that! Kaiken tämän annatte vain tapahtua! All of this happened by chance, of course. Kaikki tämä on tietenkin vain muka sattumaa. Thus, all of this can only supplement GDP figures. Siksi kaikella tällä voidaan vain täydentää BKT-lukuja.
 • away
  uk
  us
  The year 2020 is only 10 years away. Vuosi 2020 on vain kymmenen vuoden päässä. Lebanon is just a stone's throw away. Libanon on vain kivenheiton päässä sieltä.Enlargement is only eight months away. Laajentumiseen on vain kahdeksan kuukautta.
 • but
  us
  But he must not be allowed to succeed. Siinä hän ei vain saa onnistua! But unemployment has done nothing but grow. Työttömyys on kuitenkin vain kasvanut. But is it just about updating? Onko kuitenkaan kyse vain ajankohtaistamisesta?
 • nothing but
  But unemployment has done nothing but grow. Työttömyys on kuitenkin vain kasvanut. It has brought nothing but trouble. Se on aiheuttanut vain ja ainoastaan ongelmia. Babies have nothing but their rights. Pikkulapsilla on vain oikeuksia.
 • simply
  us
  I simply wanted to inform you of the fact that she did not simply disappear. Halusin vain kertoa, ettei hän vain häipynyt paikalta. We cannot simply ignore public opinion and we cannot simply dismiss it as populism. Emme voi vain yksinkertaisesti olla piittaamatta kansalaisten mielipiteestä, emmekä voi vain sivuuttaa sitä populismina. This is clearly simply assumed. Niin ilmeisesti vain oletetaan olevan.

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja