TV-ohjelmatHoroskooppiViihdeTietovisatReseptitVaihtoautotBlogit

Sanan korvaamaton käännös suomi-englanti

  • invaluableWater is a vulnerable and invaluable natural resource. Vesi on herkkä luonnonvara, jonka merkitys on korvaamaton. The contribution volunteering makes to society is invaluable. Vapaaehtoistyön panos yhteiskunnassa on korvaamaton. This would be an invaluable aid to the citizens of EU Member States. Sivusto olisi korvaamaton apuväline EU:n jäsenvaltioiden kansalaisille.
  • indispensableIt is an indispensable element of the universe. Se on maailmankaikkeuden korvaamaton elementti. Yet I would draw attention to one issue where EU support is truly indispensable. Kiinnittäisin kuitenkin huomion yhteen kysymykseen, jossa EU:n tuki on todella korvaamaton. LIFE+ is an indispensable financial instrument for all our environmental policies. Life+ on korvaamaton rahoitusväline kaikessa ympäristöpolitiikassamme.
  • pricelessWe must rise to this challenge because what is at stake is priceless. Meidän on otettava tämä haaste vastaan, sillä panoksena on korvaamaton asia. The environment is priceless and our forests cannot continue to disappear. Ympäristö on korvaamaton, eivätkä metsämme saa vain hävitä. The knowledge and experience that older workers have can be a priceless resource for companies. Ikääntyneiden työntekijöiden tiedot ja kokemus voivat olla yrityksille korvaamaton voimavara, kun ne osataan ottaa oikein käyttöön.
  • irreplaceablePublic banks have an irreplaceable role to play here. Julkisilla pankeilla on korvaamaton rooli tässä asiassa. So commerce has an irreplaceable role in the economy and in society. Kaupankäynnillä on siis korvaamaton merkitys taloudellisella ja yhteiskunnallisella alalla. However, until they are expressed effectively, the UN is irreplaceable. Ennen kuin ne on esitetty selvästi, YK on korvaamaton.

Sanan korvaamaton määritelmät

  • sellainen, jota ei voi korvata
  • sellainen, jota ei ole korvattu

Esimerkit

  • korvaamattomat vahingot

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja