TietovisatHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeBlogit

Sanan indispensable käännös englanti-suomi

 • korvaamaton
  Se on maailmankaikkeuden korvaamaton elementti. It is an indispensable element of the universe. Kiinnittäisin kuitenkin huomion yhteen kysymykseen, jossa EU:n tuki on todella korvaamaton. Yet I would draw attention to one issue where EU support is truly indispensable. Life+ on korvaamaton rahoitusväline kaikessa ympäristöpolitiikassamme. LIFE+ is an indispensable financial instrument for all our environmental policies.
 • välttämätön
  Patentit ovat välttämätön osa sitä. Patents are an indispensable part of that. Tämä aikaansaamiseksi uudistus on välttämätön. For this to happen, reform is indispensable. Seuranta-arviointi on välttämätön. A follow-up assessment here is indispensable.
 • ehdoton
  Sitova perusoikeuskirja on tarpeellisen perustuslain ehdoton vaatimus ja välttämättömyys. A binding Charter is an indispensable requirement and a necessary part of a much-needed constitution.
 • olennainen
  Sosiaalinen koheesio on olennainen osa Lissabonin prosessia. Social cohesion is an indispensable part of the Lisbon process. Kansalaisyhteiskunnan kanssa käytävä vuoropuhelu on myös keskeinen ja olennainen piirre kaikissa kumppanuuksissa. Dialogue with civil society will also be a key and indispensable feature of each partnership.

Sanan indispensable määritelmät

Esimerkit

 • The law was moral and indispensable. -Bp. Burnet
 • An indispensable component of a heart-healthy diet.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja