VaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatReseptitHoroskooppiBlogitNauris.fi

Sanan laskutus käännös suomi-englanti

  • billing
    I believe that metering and billing are important because transparency will make a real difference to the consumer. Mielestäni mittaus ja laskutus ovat tärkeitä, koska avoimuudella on todellista merkitystä kuluttajalle. The per second-based billing for inbound calls will in future also bring definite progress and result in cost benefits for European citizens. Vastaanotettujen puhelujen sekuntipohjainen laskutus tuo tulevaisuudessa myös selvää edistystä ja johtaa Euroopan kansalaisten kustannushyötyihin. For example, additional security can be obtained by someone using a credit card, but not if the billing is taking place, for example, in my own country, the Republic of Ireland. Lisäturvaa tarjotaan esimerkiksi luottokortin käytöllä, mutta ei siinä tapauksessa, jos laskutus suoritetaan välittömästi, kuten esimerkiksi kotimaassani Irlannin tasavallassa.
  • invoicing
    Electronic invoicing is sometimes not possible at all. Elektroninen laskutus ei ole aina edes mahdollista. In addition, electronic invoicing will result in savings for companies as the cost of sending and handling an electronic invoice is far lower than a paper invoice. Elektroninen laskutus merkitsee myös säästöjä yrityksille, sillä elektronisen laskun lähettämis- ja käsittelykustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin paperilaskujen.

Esimerkit

  • Kaukolämmön laskutus oli 295 miljoonaa euroa.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja