VaihtoautotHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatViihdeBlogitTietovisat

Sanan lohduttaa käännös suomi-englanti

 • comfort
  us
  I take comfort in the fact that I am not the only one. Minua lohduttaa se, että en ole ainoa. This gives some comfort to operators and provides a more balanced situation. Tämä lohduttaa hiukan operaattoreita ja saa aikaan tasapainoisemman tilanteen. What comforts me is our proven ability to work together when times get tough. Minua lohduttaa todistettu kykymme tehdä yhteistyötä kovina aikoina.
 • consoleThis is certainly something that consoles and encourages us. Tämä tietenkin lohduttaa ja rohkaisee meitä. However, I can reassure and console the Members of the European Parliament and say that these issues have not been forgotten. Voin kuitenkin rauhoittaa, lohduttaa tai kannustaa Euroopan parlamentin jäseniä, että itse työstä nämä asiat eivät ole unohtuneet. However, you will not achieve credibility if you negotiate everything behind closed doors and then try to console people by saying that it will not be so bad after all. Ette kuitenkaan luo uskottavuutta, jos neuvottelette kaikesta suljettujen ovien takana ja sitten yritätte lohduttaa kansalaisia sanomalla, että eivät asiat nyt niin pahasti ole.
 • solace
  us
  It is their certain knowledge and solace that God is watching over His church everywhere. Heillä on varma tieto ja heitä lohduttaa, että Jumala huolehtii seurakunnastaan kaikkialla. You cannot put a monetary value on emotional solace.

Sanan lohduttaa määritelmät

 • yrittää parantaa toisen pahaa mieltä esim. halaamalla tai sanomalla jotain mukavaa

Esimerkit

 • Anneli tuli halaamaan ja yritti lohduttaa, kun olimme hävinneet sen tärkeän pelin.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja