VaihtoautotReseptitTV-ohjelmatBlogitViihdeTietovisatHoroskooppi

Sanan maantieteellinen sijainti käännös suomi-englanti

 • geographical
  The Egyptian issue is very serious, bearing in mind the size of the country and its geographical position. Egyptin tilanne on hyvin vakava, kun pidetään mielessä maan koko ja sen maantieteellinen sijainti. Ukraine is a European country, and its geographical location, history and cultural traditions bind it to Europe. Ukraina on Euroopan maa, jonka maantieteellinen sijainti, historia sekä kulttuuriperinteet sitovat Eurooppaan. There is no doubt that geographical location, distance from markets and other such factors create many difficulties. On selvää, että maantieteellinen sijainti, etäisyys markkinoilta ja muut tekijät aiheuttavat monia vaikeuksia.
 • geographical position
  The Egyptian issue is very serious, bearing in mind the size of the country and its geographical position. Egyptin tilanne on hyvin vakava, kun pidetään mielessä maan koko ja sen maantieteellinen sijainti. This means that their full economic development is limited by the characteristics of their local economy and their geographical position. Tämä merkitsee, että niiden koko taloudellista kehitystä rajoittavat paikallisen talouden erityispiirteet ja maantieteellinen sijainti. Moreover, their geographical position gives them considerable geostrategic importance, particularly between Russia, Turkey and Iran, a geostrategic position we cannot ignore. Maiden maantieteellinen sijainti Venäjän, Turkin ja Iranin välissä antaa niille lisäksi suuren geostrategisen merkityksen, jota emme voi jättää ottamatta huomioon.
 • position
  us
  The Egyptian issue is very serious, bearing in mind the size of the country and its geographical position. Egyptin tilanne on hyvin vakava, kun pidetään mielessä maan koko ja sen maantieteellinen sijainti. This means that their full economic development is limited by the characteristics of their local economy and their geographical position. Tämä merkitsee, että niiden koko taloudellista kehitystä rajoittavat paikallisen talouden erityispiirteet ja maantieteellinen sijainti. Mexico's geographical location gives it a strategic position as a 'bridge' between North and South America and between the Caribbean and the Pacific. Meksikon maantieteellinen sijainti antaa sille strategisen aseman "siltana" Pohjois- ja Etelä-Amerikan välillä sekä Karibianmeren ja Tyynenmeren välillä.

Sanan maantieteellinen sijainti määritelmät

 • koordinaattien, pituuden ja leveyden avulla ilmaistu paikka

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja