ViihdeTietovisatHoroskooppiReseptitBlogitTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan muotoilu käännös suomi-englanti

  • design
    us
    We need to ensure its design is streamlined, simple and robust to ensure smooth passage and minimum maintenance. Meidän on varmistettava, että sen muotoilu on virtaviivainen, yksinkertainen ja vankka, jotta sen kulku olisi tasaista ja huoltoa tarvittaisiin mahdollisimman vähän. The most important feature is the aesthetic value of the product overall, in other words the design, and the case arising most frequently is car design. Tärkein piirre on koko tuotteen esteettinen arvo, toisin sanoen muotoilu, ja useimmin esiin nouseva kysymys on autojen muotoilu. Vehicles need to be designed and built to be safer both for their occupants and for those around them, such as pedestrians. On tarpeellista, että kulkuneuvojen muotoilu ja rakenne ovat turvallisempia sekä ajoneuvojen käyttäjille että niille, esimerkiksi jalankulkijoille, jotka liikkuvat kulkuvälineiden joukossa.
  • wordingThe wording of paragraph 5 is therefore unfortunate. 5 kohdan muotoilu on siksi huono. I believe that we should revise the wording of this point. Tämän kohdan muotoilu pitää uskoakseni tarkistaa. I find the wording with regard to the USA particularly good. Erityisen kaunis on mielestäni muotoilu, joka koskee Yhdysvaltoja.

Sanan muotoilu määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

  • suomalaista muotoilua

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja