ReseptitTV-ohjelmatViihdeBlogitTietovisatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan päiväkoti käännös suomi-englanti

 • day care center
 • day nursery
 • day-care center; kindergarten
 • daycare
  Such children find in the crèche and the daycare provider a safe place, stable relationships and encouragement from various quarters to learn language and other skills. Näille lapsille päiväkoti tai hoitopaikka on turvallinen ympäristö, jossa luodaan pysyviä suhteita ja kannustetaan monipuolisesti oppimaan kieliä ja muita taitoja.
 • kindergarten
 • nursery
  In my home country, Sweden, where corporal punishment is banned, every child at nursery school and all young people know that adults may not strike a child. Kotimaassani Ruotsissa ruumiillinen kuritus on kiellettyä ja kaikki lapset päiväkoti-ikäisistä lähtien samoin kuin nuoret tietävät, että aikuiset eivät saa lyödä lapsia. Commerce is the nursery of seamen
 • nursery school
  In my home country, Sweden, where corporal punishment is banned, every child at nursery school and all young people know that adults may not strike a child. Kotimaassani Ruotsissa ruumiillinen kuritus on kiellettyä ja kaikki lapset päiväkoti-ikäisistä lähtien samoin kuin nuoret tietävät, että aikuiset eivät saa lyödä lapsia.

Sanan päiväkoti määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja