TV-ohjelmatVaihtoautotNauris.fiBlogitReseptitHoroskooppiTietovisat

Sanan perustua käännös suomi-englanti

 • based
  us
  Can it not just be based on pure cooperation? Eikö se voisi perustua pelkkään yhteistyöhön? The Union is not based only on economic criteria. Unioni ei voi perustua yksistään taloudellisiin kriteereihin. Having said that, this agreement should be based on economic criteria. Sopimuksen pitäisi kuitenkin perustua taloudellisiin perusteisiin.
 • be based on
  Can it not just be based on pure cooperation? Eikö se voisi perustua pelkkään yhteistyöhön? And what, then, should it be based on? Mihin sen sitten tulisi perustua? Having said that, this agreement should be based on economic criteria. Sopimuksen pitäisi kuitenkin perustua taloudellisiin perusteisiin.
 • be founded on
  Europe's economy must be founded on work. Euroopan talouden täytyy perustua työhön. Our relations have to be founded on mutual trust. Meidän suhteidemme tulee perustua keskinäiseen luottamukseen. Legislation cannot be founded on what is not on the statute book. Lainsäädäntö ei voi perustua sellaiseen, mitä säädöskokoelmassa ei ole.
 • be grounded on
 • be premised on
 • sound
  us
  It must be based on sound science and facts and it must be achievable and viable. Sen täytyy perustua todistettuun tieteeseen ja tosiasioihin, ja sen täytyy olla toteutettavissa ja toimiva. Political decisions must be based on sound data, and the directive must be adapted accordingly. Poliittisten päätösten tulee perustua hyviin tietoihin, ja direktiiviä pitää mukauttaa tältä osin. We need them, but they must be based on sound science, on the latest facts from these different sectors and policy areas. Tarvitsemme niitä, mutta niiden täytyy perustua todistettuun tieteeseen, tuoreimpiin tietoihin näistä eri aloista ja politiikanaloista.

Sanan perustua määritelmät

 • jnk perusominaisuudet on jssk, määräytyä jnk mukaan
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja