ReseptitTV-ohjelmatTietovisatViihdeVaihtoautotBlogitHoroskooppi

Sanan ravintola käännös suomi-englanti

  • restaurant
    uk
    It may have a beneficial impact not only on the host country's cultural offering, but on its restaurant trade too. Siitä saattaa olla etua paitsi vastaanottajavaltion kulttuuritarjonnalle, myös ravintola-alalle. Workers have the right to be protected by European legislation, and we are now talking about the health of restaurant and hotel workers. Työntekijöillä on oikeus saada EU:n lainsäädäntöön perustuvaa suojelua, ja puhumme nyt hotelli- ja ravintola-alan työntekijöiden terveydestä. Yesterday, Ecofin reached an agreement on reducing VAT in labour-intensive services sectors, such as restaurants, etc. Ecofin-neuvoston kokouksessa päästiin eilen sopuun työvoimavaltaisten palvelualojen, kuten ravintola-alan arvonlisäveron alentamisesta.
  • diner
  • tavern

Sanan ravintola määritelmät

  • valmiin paikalla nautittavan ruoan, virvokkeiden ja juoma-annosten, usein myös alkoholin, tarjoamiseen erikoistunut ravitsemusliike

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja