BlogitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitViihdeVaihtoautot

Sanan silakka käännös suomi-englanti

 • Baltic herringThe sale of Baltic-caught herring and small Baltic herring for human consumption would also be at risk. Vaaravyöhykkeessä ovat myös Itämerestä ihmisravinnoksi pyydetty silli ja silakka. Mr President, first of all I would like to emphasize once again that Baltic herring in the Baltic Sea in fact is Baltic herring and not the same as the herring we are talking about here in this House. Arvoisa puhemies, aivan ensimmäiseksi haluan vielä kerran painottaa, että Itämeren silakka on todellakin baltic herring eikä sama kala kuin se silli, josta täällä parlamentissa keskustelemme. As we know, Baltic herring and the fishing of Baltic herring are of extreme importance for the professional fishermen in Finland, for the archipelago and the coastal region. Kuten tiedämme, silakka ja silakan pyynti ovat erittäin tärkeitä Suomen ammattikalastajille sekä saaristo- ja rannikkoalueille.
 • gob
  us
  He′s always stuffing his gob with fast foodOi, you, shut your gob!Shes got such a gob on her – she′s always gossiping about someone or other
 • herring
  us
  The sale of Baltic-caught herring and small Baltic herring for human consumption would also be at risk. Vaaravyöhykkeessä ovat myös Itämerestä ihmisravinnoksi pyydetty silli ja silakka. The herring is an especially nutritious fish for human beings but sadly one which is no longer to be found in great abundance on the slabs of our fishmongers. Silakka on erityisen runsasravinteinen kala ihmisille, mutta valitettavasti se on kala, jota ei enää löydy runsain mitoin kalakauppiaittemme tiskeiltä. As we know, Baltic herring and the fishing of Baltic herring are of extreme importance for the professional fishermen in Finland, for the archipelago and the coastal region. Kuten tiedämme, silakka ja silakan pyynti ovat erittäin tärkeitä Suomen ammattikalastajille sekä saaristo- ja rannikkoalueille.

Sanan silakka määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja