TV-ohjelmatTietovisatBlogitVaihtoautotHoroskooppiViihdeReseptit

Sanan toimipaikka käännös suomi-englanti

  • branch
    us
    These are chiefly US companies with a branch in London. Kyseessä ovat pääosin yhdysvaltalaiset yhtiöt, joilla on toimipaikka myös Lontoossa. the branch of an antler, a chandelier, or a railwaythe branches of a hyperbola
  • office
    us
    We have the Control Office, or the Foodstuffs and Veterinary Office, which reports to Mr Byrne' s department and which has its headquarters in Dublin. Meillä on Control Office, elintarvike- ja eläinlääkintävirasto, joka on komission jäsen Byrnen osaston alaisuudessa ja jonka toimipaikka on Dublinissa. Madam President, Mr President-in-Office, can you confirm that, according to the Treaties, the European Parliament has one single seat? Arvoisa puhemies, arvoisa neuvoston puheenjohtaja, voitteko vahvistaa, että Euroopan parlamentilla on perussopimusten mukaan vain yksi toimipaikka? The Liberal Group is shocked by the horse trading which apparently went on when Mr Hombach was appointed and the office located in Thessaloniki. Liberaaliryhmä on järkyttynyt niistä lehmänkaupoista, joita on ilmeisesti tehty silloin, kun Hombach nimitettiin ja viraston toimipaikka sijoitettiin Thessalonikiin.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja