ViihdeReseptitTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiBlogit

Sanan työterveys käännös suomi-englanti

 • health
  uk
  us
  Another point is health and safety at work. Toinen tärkeä seikka on työterveys ja työturvallisuus. Health and safety at work regulations are primitive. Työterveys- ja työturvallisuusäännökset ovat alkeellisia. This is why we need to focus on this in our forthcoming Health and Safety programme. Tämän vuoksi meidän on keskityttävä tähän asiaan tulevassa työterveys- ja työturvallisuusohjelmassa.
 • industrial
  us
  The industrial segment of the economy has seen troubles latelyHandicraft is less standardized then industrial products, hence less artistic or rather flawlessThis is an industrial product—its much too strong for home use
 • industrial health
 • occupational
  So inclusion of all drivers is important, both on occupational health and safety grounds and on operational safety grounds. Kaikkien kuljettajien sisällyttäminen soveltamisalaan on siis tärkeää niin työterveys- ja -turvallisuussyistä kuin toimintaturvallisuussyistäkin. It also recognises that there is concern, particularly in this House, over issues such as environmental standards and core labour, occupational health and safety legislation. Mietinnössä todetaan myös, että erityisesti parlamentissa ollaan huolestuneita sellaisista aiheista, kuten ympäristönormit sekä keskeinen työ-, työterveys- ja turvallisuuslainsäädäntö. Boredom is an occupational hazard if you are a checkout girl.
 • occupational health
  So inclusion of all drivers is important, both on occupational health and safety grounds and on operational safety grounds. Kaikkien kuljettajien sisällyttäminen soveltamisalaan on siis tärkeää niin työterveys- ja -turvallisuussyistä kuin toimintaturvallisuussyistäkin. It also recognises that there is concern, particularly in this House, over issues such as environmental standards and core labour, occupational health and safety legislation. Mietinnössä todetaan myös, että erityisesti parlamentissa ollaan huolestuneita sellaisista aiheista, kuten ympäristönormit sekä keskeinen työ-, työterveys- ja turvallisuuslainsäädäntö.

Sanan työterveys määritelmät

Esimerkit

 • työterveyden kautta

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja