ReseptitBlogitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatHoroskooppi

Sanan uskalias käännös suomi-englanti

 • daringMadam President, could this report be too reckless, too daring? Arvoisa puhemies, mahtaako kyseinen kertomus olla liian uskalias ja röyhkeä? It was a complex and daring plan, which was clearly designed to create a more integrated Community. Se oli monimutkainen ja uskalias suunnitelma, ja sen tarkoituksena oli selvästi yhdentää yhteisöä lisää. But you yourself quoted the comparison - a rather daring one, it has to be said - with what other countries regard as vital. Esititte itse vertauskohdan - joka olikin aika uskalias, täytyy myöntää - siitä, mitä muut maat pitävät tärkeänä.
 • adventurous
  us
  Between these two stages, though, what will revive hope within Europe is nevertheless the adventure of the convention, which is no longer that adventurous. Näiden kahden vaiheen välillä on kuitenkin eurooppalaista toivoa henkiin herättävä, tärkeä, uskalias sopimusyritys, joka ei olekaan enää niin uhkarohkeaa.
 • audaciousYes, the Commission must be audacious and courageous, as it is not being at present. Kyllä, komission on oltava uskalias ja rohkea, mitä se ei nyt ole.
 • bold
  us
  Mr President, ladies and gentlemen, the European Union is a bold and unprecedented experiment. Arvoisa puhemies, arvoisat parlamentin jäsenet, Euroopan unioni on uskalias ja ainutlaatuinen kokeilu. To reverse this destructive tendency is a bold challenge, admittedly, but it is one we are prepared to face. Tämän tuhoavan suuntauksen muuttaminen on toki uskalias haaste, mutta olemme valmiita ottamaan sen vastaan. Bold deeds win admiration and, sometimes, medals
 • forward
  us
  The fire was confined to the forward portion of the store.the forward gun in a ship, or the forward ship in a fleetThe stock price is currently 12 times forward earnings.
 • hazardous

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja