Nauris.fiTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotReseptitBlogitHoroskooppi

Sanan audacious käännös englanti-suomi

 • rohkea
  Tämä on kuitenkin rohkea tapa korvata poliittinen päätös. However this is just an audacious way of pre-empting a political decision. Kyllä, komission on oltava uskalias ja rohkea, mitä se ei nyt ole. Yes, the Commission must be audacious and courageous, as it is not being at present. rohkea asu
 • röyhkeä
 • uskalias
  Kyllä, komission on oltava uskalias ja rohkea, mitä se ei nyt ole. Yes, the Commission must be audacious and courageous, as it is not being at present.
 • häpeämätön
 • julkea
  Milosevi on julkea, mutta länsimaat ovat liian pelokkaita ja kykenemättömiä lopettamaan hänen toimensa. Milosevic is audacious, but the West is too timid, and incapable of putting an end to his activities.
 • peloton
  Jos komissio haluaa olla peloton, nyt on aika käynnistää nämä keskustelut. If the Commission wishes to be audacious, now is the time to initiate these lines of debate.
 • uhkarohkea
  Arvoisa puhemies, Poosin mietintö on samalla kertaa uhkarohkea, taiten laadittu ja todellisuuteen pohjaava. Mr President, the Poos report is audacious, cautious and realistic. Se on uhkarohkea, koska siinä ehdotetaan, että jo nyt tehtäisiin muutoksia neuvoston toiminnan parantamiseksi. Audacious because it immediately proposes a set of amendments to improve the workings of the Council. Uhkarohkea mies – pilkillä heikoilla jäillä.

Sanan audacious määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja