TietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitBlogitVaihtoautotViihde

Sanan väsymys käännös suomi-englanti

  • fatigue
    us
    We need to find the energy together to beat this fatigue. Meidän on löydettävä yhdessä energiaa voittaa tämä väsymys. Market fatigue is a cause for concern and this must be examined in detail. Markkinoita kohtaa tunnettu väsymys aiheuttaa huolta ja sitä on tutkittava yksityiskohtaisesti. I am sure that no one here will have forgotten the tragic tunnel disasters, the cause of which has been attributed to driver fatigue. Olen varma, ettei kukaan täällä ole unohtanut traagisia tunnelikatastrofeja, joiden syyksi on katsottu kuljettajan väsymys.
  • tirednessA driver' s degree of tiredness does not depend on whether he is self-employed or on a salary. Kuljettajien väsymys ei nimittäin määräydy sen mukaan, onko hän itsenäinen kuljettaja vai työntekijä. Evidence proves that somebody who is impaired by tiredness is impaired in the same way as drunkenness. On osoitettu, että väsymys heikentää ihmistä samalla tavalla kuin juopuneisuus. That is unacceptable: tiredness kills, and failing to modernise these proposals would be irresponsible. Tilanne on mahdoton: väsymys tappaa, ja ehdotusten nykyaikaistamatta jättäminen olisi edesvastuutonta.
  • exhaustionWe worked the mine to exhaustion, theres nothing left to extractI ran in the marathon to exhaustion, then I collapsed and had to be carried away

Sanan väsymys määritelmät

Esimerkit

  • Väsymys on sangen yleistä, ja yleisimmin siihen löytyy syy väsyneen henkilön elintavoista tai elämäntilanteesta: liian lyhyet yöunet, liikunnan puute, runsas alkoholin käyttö, ylenmääräinen rasittuneisuus tai työuupumus.
  • Hän joutuisi muiden mukana metsätöihin, missä jotkut vangit kaatuivat silkasta väsymyksestä eivätkä enää koskaan nousseet.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja