ReseptitViihdeTietovisatHoroskooppiVaihtoautotBlogitTV-ohjelmat

Sanan feather käännös englanti-suomi

 • sulka
  Reilu kauppa voisi olla sulka hatussanne, arvoisa komission jäsen. Fair trade could be a feather in your cap, Commissioner. Se tosiasia, että voimme tänään hyväksyä tämän paketin, on hieno sulka puheenjohtajavaltio Slovenian hattuun. The fact that we are able to adopt this package today is a fine feather in the cap of the Slovenian Presidency. Tämä ei ole puheenjohtajavaltio Ranskan turhamainen hanke, eikä siinä ole kyse siitä, saadaanko puheenjohtajavaltion hattuun vielä yksi sulka lisää. This is not a vanity project for the French Presidency, nor is it a question of finding out whether it will be one more feather in the cap of the Presidency.
 • höyhen
 • höyhen sulka
 • lehti
  Maa on taas jokasyksyiseen tapaan lehtien peitossa ja odottaa haravointia.Missähän se lehti taas viipyy?Selasin kirjaa ja kääntelin lehtiä hajamielisenä.
 • tyyppi
  Näiden eliöiden tyyppiä ei ole toistaiseksi onnistuttu perusteellisesti selvittämään.Joku tyyppi kävi kysymässä sua.Sanna on kiva tyyppi.
 • vuohiskarva

Sanan feather määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja