BlogitVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitViihde

Sanan valistus käännös suomi-englanti

  • enlightenmentEnlightenment is a good thing, but, unfortunately, only proper penalties have an effect on hypocrites. Valistus on hyvä asia, mutta valitettavasti vain kunnon rangaistukset tehoavat silmänpalvojiin. It is helpful to bring enlightenment and to challenge this tradition, which unfortunately the women in these countries also want to maintain. Asiaa auttaa valistus ja tämän perinteen vastustaminen, jota valitettavasti myös monet näiden maiden naiset kannattavat. The Renaissance, Baroque, Enlightenment, Romanticism, and now Postmodernism are all bidding to be involved in the creation of the order I mentioned. Renessanssi, barokki, valistus, romantiikka ja nyt postmodernismi tarjoutuvat kaikki olemaan mukana mainitsemani järjestelmän perustamisessa.
  • education
    uk
    us
    Upbringing and education are the key factors. Tärkeimpiä ovat kasvatus ja valistus. Public education and information are essential. Valistus ja tiedottaminen ovat myös olennaisen tärkeitä. Mere education and responsibility are not enough even in the western world. Pelkkä valistus ja vastuullisuus eivät riitä edes läntisessä maailmassa.
  • EnlightenmentEnlightenment is a good thing, but, unfortunately, only proper penalties have an effect on hypocrites. Valistus on hyvä asia, mutta valitettavasti vain kunnon rangaistukset tehoavat silmänpalvojiin. It is helpful to bring enlightenment and to challenge this tradition, which unfortunately the women in these countries also want to maintain. Asiaa auttaa valistus ja tämän perinteen vastustaminen, jota valitettavasti myös monet näiden maiden naiset kannattavat. The Renaissance, Baroque, Enlightenment, Romanticism, and now Postmodernism are all bidding to be involved in the creation of the order I mentioned. Renessanssi, barokki, valistus, romantiikka ja nyt postmodernismi tarjoutuvat kaikki olemaan mukana mainitsemani järjestelmän perustamisessa.

Sanan valistus määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja