TV-ohjelmatNauris.fiVaihtoautotHoroskooppiReseptitTietovisatBlogit

Sanan valvonta käännös suomi-englanti

 • monitoringm
  MIKE (monitoring of illegal killing of elephants) does not work. MIKE-järjestelmä (norsujen laittoman tappamisen valvonta) ei toimi. That is not new or unusual, but accurate monitoring is essential. Se ei ole mitenkään uutta tai tavatonta, mutta tarkka valvonta on välttämätöntä. We can support the word 'monitoring' but not 'control' . Me voimme kannattaa sanaa " valvonta" , mutta emme sanaa " kontrolli" .
 • supervision
  us
  However, banking supervision is still decentralised. Pankkien valvonta on sen sijaan yhä hajautettua. National supervision in this regard seems to be inadequate. Kansallinen valvonta näyttää tässä yhteydessä olevan riittämätöntä. We thus need the supervision issues in this area to be defined. Näin ollen asiaa koskevat valvonta-asiat on määriteltävä.
 • control
  us
  To begin with, there is the issue of control, especially quota control, within the EU. Ensimmäinen asia on valvonta EU:n sisällä ja erityisesti kiintiöiden valvonta. The first is democratic control. Ensimmäinen niistä on demokraattinen valvonta. Temporary controls are not enough. Väliaikainen valvonta ei riitä.
 • surveillance
  Surveillance of budgetary positions and surveillance and coordination of economic policies ( Julkisyhteisöjen rahoitusaseman valvonta sekä talouspolitiikan valvonta ja koordinointi ( Budgetary surveillance in euro area ( Julkisen talouden valvonta euroalueella ( However, market surveillance alone is not enough. Markkinoiden valvonta ei kuitenkaan yksin riitä.

Sanan valvonta määritelmät

Esimerkit

 • Vakuutustoiminnan valvonnalla turvataan vakuutettujen ja korvaustensaajien edut. (stm.fi
 • rajojen valvonta
 • sisäinen valvonta
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja