TV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotBlogitViihdeReseptitHoroskooppi

Sanan vero käännös suomi-englanti

 • tax
  us
  I doubt the new tax is the right one. Epäilen, että uusi vero on oikeanlainen toimi. However, an EU tax would be undesirable. EU:n vero olisi kuitenkin ei-toivottu. Firstly, Eurovignette is not a European tax. Ensinnäkin eurovinjetti ei ole eurooppalainen vero.
 • taxation
  us
  Taxation and customs policies and the Lisbon Strategy (vote) Vero- ja tullipolitiikan merkitys Lissabonin strategian toteuttamisessa (äänestys) Taxation and customs policies and the Lisbon Strategy (debate) Vero- ja tullipolitiikan merkitys Lissabonin strategian toteuttamisessa (keskustelu) Any form of EU taxation would be a departure from this principle. Millainen tahansa EU:n perimä vero merkitsisi poikkeamista tästä periaatteesta.
 • tollThe war has taken its toll on the peopleWe can handle on a toll basis your needs for spray drying, repackaging, crushing and grinding, and dry blendingWe will be replacing some manned tolls with high-speed device readers

Sanan vero määritelmät

 • valtion, kunnan tai muun sellaisen yhteisön, jolla on lain suoma oikeus kantaa veroja, perimä osuus tuloista tai omaisuudesta; valtion, kunnan tai muun julkisyhteisön näkökulmasta tulo

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja