ReseptitVaihtoautotHoroskooppiBlogitNauris.fiTV-ohjelmatTietovisat

Sanan tulo käännös suomi-englanti

 • income
  us
  A reform of income and expenditure policy really is needed. Tämän vuoksi meidän on varauduttava tulo- ja menopolitiikan uudistukseen. We therefore demand that income from minimum benefits and paid work should not lead to income poverty. Siksi vaadimme, että vähimmäisetuuksista ja palkkatyöstä saatu tulo ei saa johtaa työssäkäyvien köyhyyteen. Competition exists in income and corporate taxes, and rightly so. Tulo- ja yritysverotuksen alalla on jo kilpailua, ja hyvä niin.
 • product
  us
  The result is that production has doubled. Tulos oli se, että tuotanto on kaksinkertaistunut. The stronger the community, the better the product! Mitä vahvempi yhteisö, sen parempi tulos! This is the typical result of political state control over production. Tämä on tyypillinen tulos siitä, kun tuotanto on valtion poliittisessa valvonnassa.
 • arrival
  uk
  us
  It is the arrival of democracy that worries it. Niitä huolestuttaa demokratian tulo. Approving this report will consequently be less a point of arrival and more a point of departure. Tämän mietinnön hyväksyminen on siis enemmänkin lähtökohta kuin lopullinen tulos. The arrival of subscriber television in the life of citizens has radically changed its social role. Maksutelevision tulo kansalaisten elämään on muuttanut television yhteiskunnallisen tehtävän perinpohjaisesti.
 • revenue
  us
  That includes both sides, the revenue side and the expenditure side. Tämä koskee talousarvion molempia puolia, niin tulo- kuin menopuoltakin. We must make the revenue side and the expenditure side more transparent. Meidän on selkeytettävä sekä tulo- että menopuolta. Chapter 1 draws attention to the problems of revenue loss in the free zones. Kertomuksen 1 luvussa käsitellään vapaa-alueiden tulojen menetyksiä.

Sanan tulo määritelmät

Esimerkit

 • Tulo ajoittuu kello kahden ja kolmen väliin.
 • lumen tulo, hämärän tulo
 • Laskussa 2·3 = 6 kuusi on tulo.
 • Tulot ja menot.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja