TietovisatHoroskooppiVaihtoautotReseptitViihdeBlogitTV-ohjelmat

Sanan viihde käännös suomi-englanti

  • entertainment
    us
    I think we still have problems for the entertainment and leisure industry but the rest of industry and the workers will find this directive very easy to live with. Mielestäni meillä on edelleen ongelmia viihde- ja vapaa-ajanteollisuuden osalta, mutta muun teollisuuden ja muiden työntekijöiden on helppo toimia direktiivissä vaaditulla tavalla. In the area of entertainment and consumer electronics, products which include software and other intangible services are becoming increasingly common. Viihde- ja kulutuselektroniikan alalla ohjelmistoja ja muita aineettomia palveluja sisältävät tuotteet ovat yhä yleisempiä. .– The very title of the Commission recommendation reveals the real intention of its authors, which is to leave the profitability of the entertainment and Internet industry well alone. .– Jo komission suosituksen otsikko osoittaa, että sen tekijöiden todellisena tarkoituksena on olla mitenkään haittaamatta viihde- ja Internet-alan tuottavuutta.

Sanan viihde määritelmät

  • yleisnimi kevyelle ajanvietteelle, tapahtumille, esityksille tai toiminnoille, joiden tarkoitus on tuottaa huvia tai mielihyvää yksittäiselle ihmiselle tai suuremmalle yleisölle

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja