TietovisatViihdeReseptitHoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan lintu käännös suomi-espanja

  • aveAsunto: Las Directivas Aves y Hábitat Aihe: Lintu- ja luontotyyppidirektiivi Asimismo, la Unión Europea prohíbe el comercio de sus propias aves silvestres en virtud de las Directivas relativas a la conservación de las aves silvestres y de los hábitats naturales. EU myös kieltää oman alueensa luonnonvaraisilla linnuilla käytävän kaupan lintu- ja luontotyyppidirektiiveillään. Este fue un proyecto financiado con los fondos de la UE en el que no se respetaron las directivas sobre aves y hábitats. Hanke rahoitettiin unionin varoista, eikä lintu- ja luontodirektiivejä noudatettu.
  • pájaroHay especies de peces, pájaros y mamíferos amenazadas de extinción. Kala-, lintu- ja nisäkäslajeja uhkaa sukupuutto. Se ha dicho que más vale pájaro en mano que ciento volando. Edellä todettiin, että yksi lintu kädessä on parempi kuin kaksi pensaassa. Según un famoso proverbio, más vale pájaro en mano que ciento volando. Flaamilaisen sanonnan mukaan yksi lintu kädessä on parempi kuin kaksi pensaassa.
  • carne de ave
  • pollería

Sanan lintu määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja