BlogitViihdeTV-ohjelmatTietovisatReseptitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan ruoka käännös suomi-ranska

 • nourriture
  Si la nourriture est bon marché, c’est qu’elle ne respecte pas les normes. Jos ruoka on halpaa, se ei täytä vaatimuksia. Alors, où toute cette nourriture s'en est-elle allée et pourquoi ne disposons-nous que de réserves réduites? Minne ruoka sitten on hävinnyt ja miksi tuotantomme on niin pientä? Ce n'est que depuis ces dernières années que notre nourriture est bourrée d'additifs. Vasta viime vuosista lähtien on ruoka ollut täynnä lisäaineita.
 • bouffe
 • alimentationCelles-ci pourraient être par exemple l' emploi ou la promotion d' une alimentation saine. Sellaisia voisivat olla esimerkiksi työllisyys tai terveellinen ruoka. Et une alimentation saine est un aspect fondamental de la qualité de vie. Terveellinen ruoka on elämänlaadun perusasia. Trois millions de personnes sont tributaires de la seule aide internationale pour l’alimentation. Kolme miljoonaa ihmistä elää täysin kansainvälisen ruoka-avun varassa.
 • couvert
 • manger
  Je souhaite conclure en disant : "boire et manger maintiennent l'âme et le corps rassemblés." Haluaisin päättää sen lauseeseen: ruoka ja juoma yhdistävät ruumiin ja sielun. Elle avait été assommée d'informations à l'école sur l'importance d'éviter à tout prix d'être gros, mais ne savait pas vraiment comment manger sainement et la taille d'une portion normale. Koulussa oli ollut paljon puhetta lihomisen välttämisestä, mutta hän ei ollut tarpeeksi hyvin perillä terveellisistä ruokailutottumuksista tai normaaleista ruoka-annoksista.
 • pension
 • plat
  Nous sommes devant un plat sec, froid, qui a perdu tout son goût et tout son parfum. Meillä on edessämme kuivahtanut, kylmä ruoka, joka on menettänyt kaiken makunsa ja kaikki arominsa.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja