ReseptitHoroskooppiBlogitViihdeTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan kätkeytyä käännös suomi-ruotsi

  • döljaEuropaparlamentets krav på demokratisering får självklart inte dölja något försök från EU:s sida att ifrågasätta Vitrysslands rätt att föra en egen oberoende utrikespolitik.On itsestään selvää, ettei Euroopan parlamentin demokratisointivaatimukseen saa kätkeytyä unionin yritystä kyseenalaistaa Valko-Venäjän oikeus päättää omasta ulkopolitiikastaan. Han dolde väskan så gott han kunde.Du får inte dölja sanningen för poliserna.
  • dölja sig
  • gömmaen
    Jag anser att Vanhanen bör gömma sig bakom sin ämbetsdräkt.Matti Vanhasen ei pitäisi mielestäni kätkeytyä virkapukunsa taakse. Men det är också sant att politikerna måste acceptera sina åtgärders moraliska och politiska ansvar och inte gömma sig bakom juridiska vindskydd.Silti on myös totta, että poliitikkojen on otettava moraalinen ja poliittinen vastuu toimistaan ja että he eivät saa kätkeytyä oikeudellisten säädösten taakse. Titta vilket fynd jag hittade i gömmorna!
  • gömma sigJag anser att Vanhanen bör gömma sig bakom sin ämbetsdräkt.Matti Vanhasen ei pitäisi mielestäni kätkeytyä virkapukunsa taakse. Men det är också sant att politikerna måste acceptera sina åtgärders moraliska och politiska ansvar och inte gömma sig bakom juridiska vindskydd.Silti on myös totta, että poliitikkojen on otettava moraalinen ja poliittinen vastuu toimistaan ja että he eivät saa kätkeytyä oikeudellisten säädösten taakse.

Sanan kätkeytyä määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

  • Orava kätkeytyi puun haaraan.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja