HoroskooppiBlogitViihdeVaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan menestys käännös suomi-ruotsi

 • framgången
  Det finns ett motto som används här i parlamentet. Om du inte når framgång, definiera om framgång.Euroopan parlamentissa on käytössä uusi motto: ellet menesty, määrittele menestys uudelleen. Om ni har framgång, är det vår gemensamma framgång.Teidän menestyksenne on meidän kaikkien menestys. Och nu är det så att den inte kommer att bli en framgång för de nya medlemmarna, om den inte också blir en framgång för de som i dag är medlemmar.Laajentumisesta tulee kuitenkin menestys unioniin liittyville ainoastaan, jos se on menestys myös niille, jotka ovat tällä hetkellä unionin jäseniä.
 • succé
  Med era lyckönskningar måste det bli succé!Onnentoivotustenne siivin menestys on taattu! Toppmötet mellan EU och Afrika var en succé.EU:n ja Afrikan huippukokous oli menestys. Besöket som vår delegation gjorde i Algeriet var en succé.Valtuuskuntamme vierailu Algeriaan on ollut menestys.
 • hiten
  Det är därför nödvändigt att i varje enskilt fall där dessa framgångar ifrågasätts, med stor tydlighet slå fast att "hit men inte längre kan ni gå".Siksi on tärkeää, että jokaisessa yksittäistapauksessa, jossa tämä menestys kyseenalaistetaan, sanotaan hyvin selvästi, missä raja menee. Kan du skicka hit dokumenten?Radion spelar de senaste hitsen.
 • lyckaen
  Vi måste göra vårt yttersta för att se till att det lyckas.Meidän on tehtävä kaikkemme varmistaaksemme sen menestys. Jag hoppas att vi skall lyckas bättre och lyckas göra institutionerna medborgartillvända.Toivon, että menestys paranee jatkossa ja että onnistumme tekemään toimielimistä ihmisläheisempiä. Lycka till med arbetet, ett arbete som kommer att bli en framgång för såväl er som för Europa!Toivotan teille menestystä, ja menestys tästä Euroopalle myös tulee!
 • välett
  Den här frågan som en parlamentsledamot ställde sammanfattar väl den allmänna uppfattningen om det portugisiska ordförandeskapet i EU: en succé.Tämä erään parlamentin jäsenen kysymys on hyvä yhteenveto Portugalin EU:n puheenjohtajakautta koskevasta yleisestä mielipiteestä: menestys. Herr talman! Att Nice inte var någon framgång inser man väl allmänt nu, utom kanske hos dem som tycker att Europa skall stå och stampa på samma fläck.Arvoisa puhemies, nykyisin ymmärretään jo yleisesti, että Nizzan huippukokous ei ollut menestys, paitsi että tätä eivät ehkä ymmärrä ne, joiden mielestä Euroopan täytyy jäädä odottamaan. Vi bör vara väl medvetna om allt detta för att garantera att budgeten för 2011, som är den första som antas i enlighet med Lissabonförfarandet, blir en framgång som vi tillsammans ska åstadkomma.Meidän on syytä tuntea kaikki nämä tekijät varmistaaksemme, että ensimmäinen Lissabonin sopimuksen mukainen menettely vuoden 2011 talousarvion laatimiseksi on menestys, jonka me saavutamme yhdessä.
 • välgången
  Vi önskar er lycka och välgång!Lev du lycklig min efterlängtade sälla vän! och åtnjut hälsan och välgången i din oskuldsfulla blomstrande ungdom, ävensom i alla dina tillkommande livsdagar.Bort måste det fåfängliga världssinnet, som söker fortkomst och välgång i denna världens ting.

Sanan menestys määritelmät

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja