VaihtoautotBlogitTietovisatTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiViihde

Sanan kiinnostus käännös suomi-ruotsi

  • intresseett
    Allmänhetens intresse för livsmedelssäkerhet är oerhört, som vi känner till.Kansalaisten kiinnostus elintarviketurvallisuusasioihin on valtava, kuten tiedämme. Det har ju funnits ett överväldigande intresse för detta betänkande. Ett intresse som var så stort att inte mindre än 135 ändringsförslag lades fram.Kiinnostus tätä mietintöä kohtaanhan on ollut valtavaa. Kiinnostus on ollut niin suurta, että tarkistuksia on tehty 135. Hur skall vi väcka ungdomars och kvinnors intresse för vetenskap?Miten on tarkoitus herättää nuorten ja naisten kiinnostus tiedettä kohtaan?
  • engagemangettOch om detta engagemang konkretiseras ute i medlemsstaterna kommer det att påverka fotbollen och idrotten i allmänhet.Jos tämä kiinnostus konkretisoituu jäsenvaltioissa tekoina, se näkyy jalkapallossa ja urheilussa yleensäkin. Detta engagemang återspeglar också den vikt som parlamentet fäster vid relationerna mellan myndigheter, näringsliv och medborgare i Europa.Tämä kiinnostus heijastaa myös sitä arvostusta, jolla parlamentti suhtautuu valtiovallan, yritysmaailman ja Euroopan kansalaisten välisiin suhteisiin. Ett större engagemang av Europeiska unionen är för handen liggande, framförallt också gränsöverskridande rörlighet.Euroopan unionin suurempi kiinnostus asiaan on itsestään selvää, se syntyy loogisesti markkinoiden yhdentymisestä ja yhä lisääntyvästä, etenkin rajat ylittävästä liikkuvuudesta.

Sanan kiinnostus määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja