BlogitHoroskooppiVaihtoautotViihdeTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan kuningas käännös suomi-ruotsi

  • kungen
    De har lärt sig att marknaden inte är kung.Ne ovat oppineet, että markkinat eivät ole kuningas. Marknaden kom att bli gud och konkurrensen kung.Markkinoiden piti olla jumala ja kilpailun kuningas. Detta har inte hänt sedan kung Hassan II:s tid.Tällaista ei ole tapahtunut sitten kuningas Hassan II valtakauden.
  • konung
    Han är hela världens konung och kommer att regera och härska i all evighet.Hän on koko maailman kuningas ja ikuinen hallitsija ja valtias. Herr ordförande, representanter för rådet och kommissionen! I bibelboken Psaltaren säger konung David i den 122: a psalmen: Önsken Jerusalem frid .Arvoisa puhemies, arvoisat neuvoston ja komission edustajat, kuningas Daavid sanoo Raamatun psalmissa 122 Jerusalemista, että " olkoon rauha sinulla ja ystävilläsi" . Tyvärr agerar en del medlemsstater i unionen som Tarzan, djungelns konung, i vars händer finns en begränsad naturresurs - de nya frekvenserna.Valitettavasti eräiden unionin jäsenvaltioiden hallitukset toimivat kuin Tarzan, viidakon kuningas, jonka käsissä on rajallinen luonnonvara - uudet taajuudet.
  • drott

Sanan kuningas määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja