TietovisatBlogitTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotHoroskooppiReseptit

Sanan kuvaus käännös suomi-ruotsi

  • beskrivningen
    Det är en bra och tydlig beskrivning av verkligheten.Se oli hyvä ja selkeä kuvaus todellisesta tilanteesta. Det är i alla fall den beskrivning som jag fick av er alldeles nyss.Se on joka tapauksessa se kuvaus, jonka sain teiltä aivan äskettäin. Detta är den bästa beskrivning som vi har av fördraget för tillfället.Tämä Kissingerin antama kuvaus on paras, joka meillä on tällä hetkellä sopimuksesta.
  • skildringFör oss är denna skildring av 1400-talets Europa en viktig och symbolisk bild.Meille tämä 1400-luvun Euroopan kuvaus on merkittävä ja symbolinen näkemys. skriftlig. - Föredragandens skildring av mänskligt lidande runtom i södra Afrika är en förfärande påminnelse om hur viktigt det är att fortsätta och intensifiera kampen mot fattigdomen.kirjallinen. - (SV) Esittelijän kuvaus ihmisten kärsimyksestä Saharan eteläpuolisessa Afrikassa on kauhea muistutus siitä, miten tärkeää on jatkaa ja tehostaa köyhyyden poistamista.
  • återgivning
  • avbildningen
  • funktionen
    Pelarnas funktion är att stötta taket.

Sanan kuvaus määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja