TietovisatTV-ohjelmatReseptitBlogitViihdeJääkiekon MMHoroskooppiVaihtoautot

Sanan lahjakas käännös suomi-ruotsi

  • begåvad
    Han är helt klart en exceptionellt begåvad, skicklig och intelligent centralbankman.Hän on epäilemättä harvinaisen lahjakas, pätevä ja taitava keskuspankin johtaja. Jag måste säga att en del av mina vänner säger att jag är ganska begåvad i vissa avseenden, men jag är ännu inte begåvad nog att kunna läsa det som inte är skrivet.Minun on sanottava, että joidenkin ystävieni mielestä olen varsin lahjakas joissakin asioissa, mutta en ole tarpeeksi lahjakas, jotta pystyisin lukemaan, mitä ei ole kirjoitettu. Iran är ett viktigt land med en lång historia och en rik kultur, samt en synnerligen begåvad befolkning.Iran on merkittävä valtio, jolla on pitkä historia, rikas kulttuuri ja huomattavan lahjakas väestö.
  • begåvad, talangfull, skicklig
  • skicklig
    Han är politiskt skicklig, han är en bra operativ ledare och en bra kommunikatör.Hän on poliittisesti lahjakas, hän on hyvä ohjailemaan asioita ja hän on hyvä kommunikoimaan. Han är helt klart en exceptionellt begåvad, skicklig och intelligent centralbankman.Hän on epäilemättä harvinaisen lahjakas, pätevä ja taitava keskuspankin johtaja. Herr premiärminister! Ni är begåvad, och en skicklig talare, men skall vi tro på er eller på Jean-Claude Juncker?Arvoisa pääministeri, olette lahjakas – puhutte loistavasti – mutta kumpaa meidän pitäisi uskoa, teitä vai pääministeri Junckeria?

Sanan lahjakas määritelmät

  • sellainen, jolla on lahjoja, luontaisia taipumuksia; etevä ja kyvykäs, luonnostaan taitava, erityisen hyvä jossakin asiassa

Esimerkit

  • Hän on lahjakas runoilija.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja