TietovisatViihdeTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotHoroskooppiReseptit

Sanan luottamus käännös suomi-ruotsi

 • förtroendeett
  – Herr talman! Ett förtroende är något positivt, men ett förtroende kan inte vara villkorslöst.– Arvoisa puhemies, luottamus on hieno asia, mutta luottamus ei saa olla varauksetonta. Den politik som syftar till att behålla marknadens förtroende förlorar folkets förtroende."Politiikalla, jonka tarkoituksena on säilyttää markkinoiden luottamus, menetetään kansan luottamus." Vi måste vinna förtroende, och kanske i viss utsträckning återuppbygga det.Meidän on saatava nyt luottamus puolellemme ja kenties jossakin määrin myös pyrittävä saamaan menetetty luottamus takaisin.
 • troen
  Ömsesidigt förtroende är något man skapar, och det måste fungera fullt ut.Keskinäinen luottamus on rakennettava, ja sen on toimittava tehokkaasti. Denna tilltro är framtidens grundval, eftersom upprättande bara kan bygga på sanning.Luottamus on tulevaisuuden perusta, sillä kehitys voi perustua vain totuudelle. Konsumentförtroende innebär ju att man vill skapa förtroende endast för att konsumenterna skall tro att kommunikationen är säker.Kuluttajien luottamushan tarkoittaa, että luottamus on luotava, jotta kuluttajat uskovat, että viestintä on turvallista.
 • konfidens
 • tilliten
  Det handlar om tillit - tillit till vad han säger.Ongelmana on luottamus - luottamus siihen, mitä hän sanoo. När det handlar om yttre gränser sätter ett land sin tillit till ett annat och får tillit i gengäld.Ulkorajoista voidaan todeta, että kun toiselle maalle osoitetaan luottamusta, tuo luottamus voitetaan takaisin. Denna tillit grundas emellertid på ömsesidiga skyldigheter.Tämä luottamus perustuu kuitenkin vastavuoroisiin velvoitteisiin.
 • tilltroen
  Tilltro är motorn i ekonomisk tillväxt.Luottamus on talouskasvun moottori. Denna tilltro är framtidens grundval, eftersom upprättande bara kan bygga på sanning.Luottamus on tulevaisuuden perusta, sillä kehitys voi perustua vain totuudelle. EU-medborgarnas säkerhet och tilltro till framtiden ligger till grund för våra åtgärder och initiativ.Toimiemme ja aloitteidemme lähtökohta on Euroopan kansalaisten turvallisuus ja luottamus tulevaisuuteen.

Sanan luottamus määritelmät

 • se asian tila, että luottaa jkh/jhk

Esimerkit

 • Hän nauttii täyttä luottamustani.
 • Häntä kohtaan minulla on täysi luottamus.
 • Kohdistan täyden luottamukseni häneen.
 • Luottamus on mennyt täysin.
 • Luottamuksen takaisin saaminen on mahdotonta.

Katso myös

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja